Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

ΕΑΥΤΟΣ~ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ...(NTR)




ΕΑΥΤΟΣ

Ο αληθινός μας εαυτός είναι πολύ καλύτερος από οτιδήποτε άλλο επινοήσουμε. Πραγματικό κριτήριο για το αν μας αγαπούν είναι το να μη φοβόμαστε να δείξουμε στους άλλους ποιοι στ’ αλήθεια είμαστε. Εφαρμόζοντας αυτό, ό,τι πιστεύουμε πως χάνουμε σε ίματζ το κερδίζουμε – στο δεκαπλάσιο – σε εμπιστοσύνη και σεβασμό.
Αν θέλουμε να γνωρίσουμε την αγάπη στη ζωή μας, πρέπει να είμαστε πρόθυμοι να αποκαλύψουμε τον εαυτό μας στους ανθρώπους που κρατάμε σε απόσταση ή στους ανθρώπους από τους οποίους έχουμε πεισματικά προσπαθήσει να προστατευτούμε.
Αν Θέλουμε να προχωρήσουμε στη Ζωή μας και να ανεβούμε την σκάλα της επιτυχίας πρεπει να ειμαστε Έντιμοι , Ειλικρινεις , και να δίνουμε απλόχερα Αγάπη και να μπορούν οι άλλοι να μας εμπιστεύονται και να μας σέβονται .
Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα να κρύψουμε.
Να είστε ο Πραγματικός σας Εαυτός ...!!!


*****************************************************

Η ευγνωμοσύνη ξεκινά με μια απλή λέξη “ευχαριστώ“, αλλά πρέπει να την αισθάνεστε με όλη σας την καρδιά. Όσο συχνότερα λέτε ευχαριστώ, τόσο περισσότερα θα το αισθάνεστε και τόσο μεγαλύτερη αγάπη θα εκπέμπετε. Υπάρχουν τρεις τρόποι να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της ευγνωμοσύνης στη ζωή σας, και με όλους εκπέμπετε αγάπη:
1. Νιώστε ευγνωμοσύνη για ό,τι έχετε λάβει στη ζωή σας (παρελθόν).
2. Νιώστε ευγνωμοσύνη για ό,τι λαμβάνετε στη ζωή σας (παρόν).
3. Νιώστε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό που επιθυμείτε στη ζωή σας, σαν να το έχετε ήδη λάβει (μέλλον).
Αν δεν νιώθετε ευγνώμονες για ό,τι έχετε λάβει και λαμβάνετε, δεν εκπέμπετε αγάπη, και συνεπώς, δεν έχετε τη δύναμη να αλλάξετε καμία από τις τρέχουσες συνθήκες στη ζωή σας. Όταν νιώθετε ευγνωμοσύνη για ό,τι έχετε λάβει και συνεχίζετε να λαμβάνετε, αυτά τα πράγματα πολλαπλασιάζονται. Την ίδια στιγμή, η ευγνωμοσύνη σας φέρνει αυτό που επιθυμείτε! Νιώστε ευγνωμοσύνη γι’ αυτά που θέλετε στη ζωή σας, σαν να τα έχετε λάβει και ο νόμος της έλξης λέει ότι πρέπει να τα λάβετε

πάντα λέω ότι πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γι αυτά που είχαμε και γι αυτά που έχουμε τότε βλέπεις πόσο προνομιούχος είσαι και δεν κλαίγεσαι και απολαμβάνεις τη ζωή περισσότερο!
Η ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ <<ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ>>....!!!!!!!!!!!!!!!

******************************************************************
Όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι. Υπάρχουν πολλοίδιαφορετικοί χαρακτήρες και σίγουρα θα έχετε πολλούςαπό αυτούς δίπλα σας. Πόσο βαρετό θα ήταν αν όλοιαγαπούσατε το ίδιο φαγητό, είχατε το ίδιο στυλ ρούχων,σας άρεσαν οι ίδιες ταινίες, τα ίδια ποτά, οι ίδιοιάνθρωποι, τα ίδια µέρη και οι ίδιες προοπτικές στη ζωή.Δεν θα είχατε ποικιλία.
Να θυµάστε ότι η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο στη ζωή. Οι διαφορές δεν είναι κακές, ανµπορείτε να µάθετε πώς να τις επικροτείτε και ναπαίρνετε το καλύτερο από αυτές.
Καλημέρα λοιπόν με τις διαφορές μας και να θυμάστε να περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο όπως ο κάθε ένας μας το θέλει . Γιατί οι διαφορές μας είναι το αλατοπίπερο της Ζωής μας .
Μην ξεχνάτε αγαπήσαμε τον άλλο γιαυτές του τις διαφορές. Αν τον κάνουμε όπως θέλουμε στο τέλος θα πάψει να υπάρχει η μαγεία .
Αγαπήστε τις διαφορές που υπάρχουν στα άτομα γύρω μας και αποδεχτεί τε τις .


***************************************************************************

Δώστε χρόνο στα αγαπηµένα σας πρόσωπα να προσαρµοστούν µε τα «θέλω», τις ανάγκες και το πρόγραµµά σας. Μην ξεχνάτε πως δεν είναι δυνατόν να αλλάξουν από τη µία στιγµή στην
άλλη. Αυτό γίνεται µε το πέρασµα του χρόνο καθώς κάθε άνθρωπος εξελίσσεται και αλλάζει ανάλογα µε τις συνθήκες της ζωής του, αυτά που θέλετε να µεταβάλει και
να εξελίξει, όταν θα είναι απολύτως έτοιµος/η. Θα ήταν άδικο να ζητήσετε από τους άλλους να αλλάξουν απότοµα συµπεριφορές και συνήθειες που έχουν πολλά χρόνια ή ίσως
ακόµα και από τη γέννησή τους.
Αν νοµίζετε πως οι άνθρωποι µπορούν µε ένα µαγικό ραβδί να αλλάξουν από τη µια στιγµή στην άλλη, µόνο και µόνο επειδή το θέλετε εσείς, τότε µάλλον έχετε ψευδαισθήσεις.
Ας ξεκινήσουμε την μέρα μας με μιαν εποικοδομητική συμβουλή ,γιατί όλοι κάνουμε το ίδιο λάθος .. Αγάπη και Ηλιος στην μέρα σας.

*********************************************************************

Αυτός που παύει να κρύβεται κάτω από ομπρέλες προστασίας, που δε θυσιάζει την ελευθερία του μπροστά στην ασφάλεια, αυτός που συνειδητοποιεί πως τα καράβια είναι ασφαλή στο λιμάνι ωστόσο δεν φτιάχτηκαν για να παραμένουν δεμένα στον κάβο, αλλά για να σαλπάρουν σε ωκεανούς, άλλοτε φιλικούς και άλλοτε έτοιμους να τους βυθίσουν , να τους πετάξουν σε βράχια κι εκείνοι μετέωροι, τσακισμένοι να βρεθούν σε αυτοσχέδιες σχεδίες καταμεσής της θάλασσας.
Πρωτίστως λοιπόν ο άνθρωπος πρέπει να αγαπήσει τον εαυτό του, να αποτινάξει από πάνω του τα σύννεφα της φοβίας, να πιστέψει στις δυνάμεις του για να μπορέσει ο ήλιος να φωτίσει και τις τελευταίες σκοτεινές γωνιές του μυαλού του, να ζεστάνει την ψυχή του και μέσα της να αναζητήσει τον τελευταίο σταθμό.
Παλέψτε μόνοι σας, στα δικά σας καράβια. Δίχως λέμβους και βοηθητικά ροδάκια, μόνο έτσι θα δημιουργηθούν τα εφόδια εκείνα που αύριο θα σας συντροφεύουν. Όταν οι χάρτες καούν, όταν το ταξίδι θα έχει αφετηρία και τελικό προορισμό εσάς, τις γνώσεις και της εμπειρίες που θα αποκομίζετε μέσα από τα δικά σας λάθη. Μην ψάχνετε την Ιθάκη σε ξένους τόπους, μην την κάνετε ξένο τόπο.
Η Ιθάκη σου είσαι εσύ και η συνεχής αναζήτηση της ενδυνάμωσης του Εγώ σου, έναντι των άλλων. Η οριοθέτηση και αποστασιοποίηση του εδάφους σου και ο επαναπροσδιορισμός της εξέλιξης σου από το ένα λιμάνι στο άλλο.
Η Ιθάκη δεν υπάρχει , Εμείς την Φτιάχνουμε

********************************************************************

Είναι πολύ σημαντικό να νιώθουμε ευγνωμοσύνη και χαρά για όσα έχουμε. Να λέμε ευχαριστώ στους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας. Συνεπώς…
.
Ευχαριστώ όλους εκείνους που γελούν με τα όνειρά μου … εμπνέουν τη φαντασία μου …
.
Ευχαριστώ όλους όσους με γεμίζουν ψέματα … μου δίνουν τη δύναμη της αλήθειας …
.
Ευχαριστώ όλους εκείνους που δεν έχουν πιστέψει σε μένα … μου έμαθαν πως μετακινούνται τα βουνά.
.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με πολεμούν… προκαλούν το θάρρος μου…
.
Ευχαριστώ όλους εκείνους που ήθελαν να μου επιβάλουν περιορισμούς. μου δίδαξαν την αξία της ελευθερίας .
.
Ευχαριστώ όλους όσους μου έχουν προκαλέσει σύγχυση… έχει γίνει σαφής η θέση μου.
.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με έχουν εγκαταλείψει… Μου έδωσαν χώρο για να δημιουργήσω.
.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με έχουν προδώσει, όσους καταχράστηκαν τα αισθήματα μου.μου επέτρεψαν να είμαι προσεκτικός.
.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με έχουν βλάψει. Με έμαθαν να αναπτύσσομαι μέσα από τον πόνο.
.
Ευχαριστώ όλους εκείνους που διαταράσσουν την ηρεμία μου δημιουργώντας μου προβλήματα.
Mου έδωσαν δύναμη να τα αντιμετωπίζω.
.
Ευχαριστώ όλους εκείνους που με έριξαν στο έδαφος. Μου έδωσαν την ευκαιρία και τη δύναμη να μάθω να σηκώνομαι.
.
Ευχαριστώ όλους εκείνους που έχουν κερδίσει εις βάρος μου…μου έδειξαν ότι όλοι είναι σε θέση να χάσουν. Το πιο σημαντικό. θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με αγαπούν όπως κι εγώ.


Ευχαριστώ αυτούς που με εθαψαν. Δεν ήξεραν οτι είμαι σπόρος Μου Χρειαζόταν για να φυτρώσω να βλαστησω και να καρπησω.

*********************************************************************

Όταν κάποιος χαμογελάει, φωτίζει το δωμάτιο, αλλάζει την διάθεση των άλλων και κάνει τα πράγματα πιο ευτυχισμένα. 
Ένα χαμογελαστό πρόσωπο φέρνει την ευτυχία μαζί του. 
Χαμογέλασε πολύ και θα φέρεις τους ανθρώπους κοντά σου.!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου