Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΕΝΤΕΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ!!!!!!(NTR)






Τίποτα δεν κάνει τους συντρόφους να συνειδητοποιούν πόσο αγαπούν ο ένας τον άλλον από τη δυσάρεστη μυρωδιά της πρωινής ανάσας ή από την στιγμή που παρατηρούν τα παραπάνω κιλά του άλλου, χωρίς να ενοχλούνται. 
Εξάλλου, είμαστε άνθρωποι –δεν μπορούμε να παραμένουμε πάντα «τέλειοι», όπως ήμασταν στην αρχή της σχέσης. 
Και κάποια στιγμή, όλα όσα προσπαθούσαμε κάποτε να κρύψουμε έρχονται στην επιφάνεια. Κυριολεκτικά. Και ενίοτε... δύσοσμα.
Δείτε, λοιπόν, τα σημάδια που αποδεικνύουν ότι έχετε πλέον αγγίξει το υπέρτατο όριο οικειότητας (και αγάπης) με τον σύντροφό σας:

Δεν υπάρχει πια η απαίτηση να ξυριστείτε

Το κάνετε μόνο επειδή θέλετε, χωρίς καμία πίεση να εντυπωσιάσετε τον άλλον. Και ειδικά τον χειμώνα... μάλλον δεν το κάνετε καθόλου για εβδομάδες. Άλλωστε, το τελευταίο πράγμα που νοιάζει μια μαμά να κάνει τα κρύα χειμωνιάτικα απογεύματα είναι να περάσει ακόμα περισσότερο χρόνο στο ντους. Και, όπως έχει δείξει η ιστορία, ούτε οι σύζυγοι έχουν ύστερα από χρόνια γάμου τέτοιες απαιτήσεις.

«Αερίζεστε» ο ένας μπροστά στον άλλον

Οι περισσότερες γυναίκες πασχίζουν να προσποιούνται ότι δεν πέρδονται ποτέ. Για την ακρίβεια, στην αρχή μιας σχέσης συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν άλλο λόγο να πάνε στην τουαλέτα παρά μόνο για «πιπι». Έρχεται, όμως, κάποτε εκείνο το καταραμένο βράδυ που θα πάτε για φαγητό σε ένα Μεξικάνικο και μετά θα κάνετε σεξ και το στομάχι σας θα πιεστεί λίγο παραπάνω και... «πουφ!», θα συμβεί το αναπόφευκτο! Τι να κάνετε εκείνη τη στιγμή; Απλά γελάστε! Δεν υπάρχει επιστροφή. Αέρια έχουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.

Τα «κακά» γίνονται θέμα καθημερινών συζητήσεων

Σε κανέναν δεν αρέσει να μιλά για «κακά». Συνήθως τέτοιες συζητήσεις ανοίγετε με τις φίλες σας ή με τη μαμά σας που ανησυχεί για το κατά πόσο τρώτε αρκετά φρούτα και λαχανικά. Όταν, όμως, ξεκινάτε τέτοιες συζητήσεις και με τον σύντροφό σας καταλαβαίνετε πια ότι η σχέση έχει αγγίξει ένα νέο ορόσημο.

Στην συζήτηση μπαίνει ανοιχτά πλέον και η περίοδος

Όχι επειδή πρέπει, αλλά επειδή κάποιες φορές είναι αναπόφευκτο. Γιατί περίοδος για πολλές γυναίκες σημαίνει πόνος, νεύρα, λαιμαργία και υπερευαισθησία. Και γιατί πρέπει να ξεκαθαρίζετε ότι δεν θα κάνετε σεξ για μερικές ημέρες και ΑΝ κάνετε, υπό ποιες προϋποθέσεις θα κάνετε.

Κάνετε «πιπί» με την πόρτα ανοιχτή

Γιατί να διακόψετε μία σημαντική συζήτηση μεταξύ σας επειδή πρέπει να πάτε στην τουαλέτα, όταν μπορείτε απλά να αφήσετε την πόρτα ανοιχτή; Επίσης, αν θέλετε να κάνετε μπάνιο μαζί, λογικό δεν είναι να κάνετε πιπί πρώτα και μετά να μπείτε μαζί του στο ντους; Δύσκολη θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνετε αυτό –θα τον ρωτήσετε λίγο αμήχανα αν έχει πρόβλημα. Σιγά-σιγά, όμως, συνηθίζεται και η εικόνα και ο ήχος, και δεν ενοχλεί καθόλου.

Κάνετε «πιπί» ακόμα κι όταν κάνετε μαζί μπάνιο

Μετά το «πιπί» μπροστά του, αυτό είναι το επόμενο μεγάλο ορόσημο οικειότητας στην σχέση. Στις περισσότερα γυναίκες η ιδέα του «κάνω πιπί όρθιος» φαντάζει τρομερά εξωτική και παράξενη και το να βλέπουν τον άνδρα τους να το κάνει μπροστά τους, και δη στο ντους, δεν αποκλείεται να τους «βγάζει» έως και κάτι ερωτικό. Σε κάθε περίπτωση, ας φροντίζουν τουλάχιστον οι άνδρες να στοχεύουν απευθείας σιφόνι!

Η πρωινή ανάσα δεν σας αηδιάζει

Αμακιγιάριστη επιδερμίδα, ροχαλητό, τσίμπλες και... δύσοσμη πρωινή ανάσα! Είναι μάλλον το τελευταίο οχυρό που πρέπει να πέσει για να παραδεχτείτε πως, όχι μόνο έχετε συνηθίσει πλέον να κοιμάστε με τον σύντροφό σας, αλλά δεν έχετε απολύτως κανένα πρόβλημα να κάνετε και σεξ με αυτή την πρωινή ανάσα. Τα πράγματα γίνονται λίγο πιο δύσκολα αν ο άλλος είναι καπνιστής, ακόμα περισσότερο αν το προηγούμενο βράδυ φάγατε σουβλάκια, με τζατζίκι (να ένα ακόμα ορόσημο οικειότητας!), πάντως έρχεται εκείνο το πρωινό που απλά δεν σας ενοχλεί πια.

Σπάτε ο ένας τα σπυράκια του άλλου

Για την ακρίβεια αποτελεί το κρυφό σας χόμπι, να του ζουλάτε τη μύτη για να βγουν τα μαυράκια και, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεστε ανοιχτά, η διαδικασία αυτή αρέσει και στους δύο (περισσότερο δε στις γυναίκες!). Σκεφτείτε (και τονίστε του) πόσο πολύ πρέπει να αγαπάτε τον σύντροφό σας για να μην αηδιάζετε να του σπάτε τα σπυράκια!

Φιλιέστε ακόμα κι όταν είστε άρρωστοι

Ακόμα κι αν βήχετε με φλέματα και τρέχει η μύτη σας, ακόμα κι αν πριν λίγο κάνατε εμετό. Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το να πάρετε αγκαλιά τον σύντροφό σας, να τον χαϊδέψετε και -γιατί όχι;- να του σκάσετε ένα πεταχτό φιλάκι! Εκείνος πιθανώς θα επιχειρήσει να σας σταματήσει λέγοντας ότι είναι χάλια, αλλά εσείς θα τον αποκρούσετε απαντώντας (ακόμα κι αν δεν το εννοείτε) ότι στα μάτια σας δεν είναι ποτέ χάλια. Πώς το λένε οι Αμερικάνοι στους γάμους τους; In sickness and in health!

Δεν σας πειράζει που παχύνατε

Δηλαδή, σας πειράζει που παχύνατε εσείς, αλλά δεν σας πειράζει και τόσο που πάχυνε εκείνος (και αντίστροφα). Το γυμναστήριο 3 φορές την εβδομάδα και τα καρότα για βραδινό είναι κάτι που συμβαίνει συνήθως στην αρχή της σχέσης. Μερικά χρόνια μετά, το πάνω χέρι παίρνει η βαρεμάρα και αυτά που πραγματικά σας δίνουν χαρά (και δεν είναι τα καρότα). Δεν πειράζει, λοιπόν, και τόσο αν έχει ανέβει ένα νούμερο στα πουκάμισα. Εσείς τον θυμάστε όπως ήταν όταν τα πρωτοφτιάξατε. Και τον αγαπάτε παρά τα επιπλέον κιλά.

Και παρ'όλα τα παραπάνω συνεχίζετε να τον/την,,,, βρίσκετε σέξι

Αυτό δεν σημαίνει ότι απλά ανέχεστε όλα τα παραπάνω, αλλά ότι ανεξάρτητα από αυτά δεν παύετε να θεωρείτε ότι ο άνδρας σας είναι γοητευτικός και σέξι. Τα «κακά», τα κιλά, οι αρρώστιες, τα σπυράκια... τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την καρδιά σας από το να χτυπά ή να μειώσει την σεξουαλική σας διάθεση. 
Πριν δέκα λεπτά ο άνδρας σας..... παραλίγο να σας σκοτώσει με τα αέριά του και τώρα ετοιμάζεστε να κάνετε σεξ μαζί του. 
Πώς είναι δυνατόν; 

Μάλλον αυτό θα πει ....... αληθινή αγάπη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου