Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ....~~~.....(NTR)


Η θετική σκέψη είναι μεταδοτική.
Οι θετικές σκέψεις έχουν σαν αποτέλεσμα την εσωτερική ειρήνη.
Μας δίνουν τη δύναμη να βελτιώσουμε τις προσωπικές μας σχέσεις , να έχουμε καλύτερη υγεία, να διεκδικήσουμε την επιτυχία , να νοιώσουμε ικανοποίηση και να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας.
Δημιουργούν θετικά συναισθήματα με αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή διαχείριση της καθημερινότητας και μας κάνουν να βλέπουμε τη ζωή μας με ελπίδα , φώς και δημιουργία.
Η θετική σκέψη και η καλή ψυχική μας διάθεση επηρεάζει τους ανθρώπους που ερχόμαστε σ’ επαφή .
Σκεφθείτε την επιτυχία και την ευτυχία , προκαλέστε και προσκαλέστε τους ενεργειακά να νοιώσουν την επιθυμία και την ανάγκη να μοιραστούν πράγματα μαζί σας .
Η θετική σκέψη είναι μεταδοτική.
Η Θετική σκέψη φέρνει την Αγάπη για τον εαυτό μας ,μας κάνει Δημιουργικούς , μας γεμίζει Αυτοπεποίθηση και Ενέργεια ,για να παλεύουμε και να κερδίζουμε τη Ζωή .

 

 

 

 

 

Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά, έπαψα να έχω πάντα δίκιο. Έτσι έσφαλλα πολύ λιγότερο.

 

 
Ερχονται γιορτές και για πολλούς θα ειναι δύσκολες...Η καταθλιψη εχει ξεπερασει καθε προηγούμενο και σιγουρα κάποιοι θα προστεθουν στον καταλογο των αυτοκτονιων μη αντεχοντας τις δυσκολιες της ζωης..Κι ομως διπλα μας ανθρωποι διχως χερια,ποδια,η ακομη και με κινητικα προβληματα ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ...Αν τους ρωτησεις τι θα θελανε απ τη ζωη θα σου απαντησουν σιγουρα αυτο που ολοι φανταζομαστε..Η ζωη γι αυτους ειναι δωρο,ας παραδειγματιστουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και ας μη χαραμισουν καποιοι αυτο το δωρο που τους δοθηκε τη στιγμη που καποιοι αλλοι το ΥΜΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ....Η ζωη σας φιλαρακια εχει μεγαλη αξια και κρατηστε τα οσα δωρα σας δοθηκαν..Πολεμιστε γιατι ΑΞΙΖΕΤΕ


Ας μην ξεχνάμε πως ο ήλιος πάντα θα λιώνει τα χιόνια, ο χρόνος πάντα θα κλείνει πληγές και ό,τι αξίζει θα συνεχίζει να "ζει"...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου