Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Κανε Ομορφες Σκεψεις!!!!!!!!!!(NTR)


 
 
Κανε Ομορφες Σκεψεις!!!!!!!!!!

 

Ακούγεται περίεργο και σίγουρα νιώθει κανείς άβολα την πρώτη φορά (για την ακρίβεια και τις 100 πρώτες φορές) που θα το κάνει αλλά για ένα μπορώ να σας διαβεβαιώσω: δουλεύει!

 Ο λόγος για τις θετικές δηλώσεις η θετικές επιβεβαιώσεις,

αγγλιστί affirmations.
Πρόκειται για σύντομες θετικές φράσεις, στον ενεστώτα και στο πρώτο πρόσωπο, που εκφράζουν κάτι που θέλουμε να μας συμβεί η κάτι που θα θέλαμε να είμαστε και μπορούν να αφορούν οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας, τον έρωτα, τις σχέσεις, τα χρήματα, τον χαρακτήρα μας, τη δουλειά μας... Ιδού μερικά παραδείγματα:


- Είμαι τυχερή και μου συμβαίνουν μόνο καλά πράγματα
- Προσελκύω πάντα καλόψυχους ανθρώπους και σχέσεις που με κάνουν να νιώθω καλά
- Έχω ένα υπέροχο σώμα που το αγαπώ και το προσέχω
- Είμαι γεμάτη αυτοπεποίθηση
- Έχω πάντα καλόψυχα  αισθηματα για τους αλλους ακομα και αν ΜΕ     ΜΙΣΟΥΝ και λενε ασχημα για μενα

-Δεν κρατω κακια

 

 

 

 
Οι
θετικές δηλώσεις λειτουργούν σαν εντολές στο υποσυνείδητό μας κάνοντάς μας να προσέχουμε, να επιλέγουμε, να δρούμε και να αντιδρούμε σύμφωνα με αυτές. Στην ουσία πρόκειται για ένα τρόπο ελέγχου του εσωτερικού μας διαλόγου, ο οποίος ευθύνεται για πολλές από τις πράξεις μας.
Το μυστικό είναι να τις επαναλαμβάνετε δυνατά όσες περισσότερες φορές μπορείτε μέσα στην ημέρα και για τουλάχιστον 1-2 μήνες. Τις καλύτερες από αυτές μπορείτε να τις λέτε στον εαυτό σας για πάντα.
Για όσους βρίσκουν τη διαδικασία γελοία και αναποτελεσματική – τους καταλαβαίνω, κάποτε κι εγώ ανήκα σε αυτή την κατηγορία- σας προκαλώ:
δοκιμάστε για μια εβδομάδα μια θετική δήλωση, επαναλαμβάνοντάς την τουλάχιστον 50 φορές την ημέρα, και δείτε πως νιώθετε.
Βρείτε τι σας κάνει να νιώθετε καλά, τι σας δίνει κουράγιο, ελπίδα, δύναμη και χαμόγελο και πείτε το δυνατά στον εαυτό σας, γράψτε το σε όμορφα πολύχρωμα χαρτιά και τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας και όχι μόνο: στον καθρέφτη, στο πορτοφόλι σας, στο κινητό σας, σαν κωδικό στον υπολογιστή σας, στο ψυγείο σας κλπ.
Μέχρι να φτιάξετε τις δικές σας, μπορείτε να χρησιμοποιείσετε την δική μου αγαπημένη θετική επιβεβαίωση:

Η ζωή μου φέρεται καλά, κι εγώ το ίδιο!Δεν κρατω κακια σε κανεναν!!!!και ας (λενε....)


Γινόμαστε αυτό που σκεφτόμαστε

ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ?????



 
Η ποιότητα των σκέψεών μας καθορίζει την ποιότητα της ζωής μας, το πως βιώνουμε το τώρα, την κάθε στιγμή του παρόντος μας. Φανταστείτε ότι η κάθε σκέψη είναι μια πινελιά σε ένα ένα μεγάλο καμβά ζωγραφικής που είναι η ζωή σας.
Τι χρώμα έχει η σκέψη σας ΤΩΡΑ; Είναι ένα φωτεινό γαλάζιο, ένα ζωηρό κίτρινο, ένα χαρούμενο λαχανι, ένα καταθλιπτικό γκρι, ένα αποπνικτικό μαύρο;
Αν ήταν στο χέρι σας να διαλέξετε, τι χρώμα θα διαλέγατε για το τώρα σας; Το σίγουρο είναι ότι είναι στο χέρι σας! Η επιλογή είναι μόνο δική σας κι αυτό είναι μια υπέροχη δύναμη που την έχουμε όλοι ανεξαιρέτως. Ότι σκέφτεστε αυτή στη στιγμή, αυτή είναι η πραγματικότητά σας. Γι αυτό διαλέξτε να σκεφτείτε κάτι που σας κάνει χαρούμενους, ευτυχισμένους, ήρεμους, αισιόδοξους.Ότι σκέφτεστε, αυτό βιώνετε σαν πραγματικότητα.
«Μα καλά, δεν υπάρχει μια αντικειμενική πραγματικότητα;». Η απάντηση είναι όχι, δεν υπάρχει αντικειμενική πραγματικότητα, υπάρχουν μόνο γεγονότα.

Η πραγματικότητα είναι ανάλογη με το πως τη βιώνει ο καθένας και αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα και κυρίως τις σκέψεις μας, τον τρόπο που διαλέγουμε να ερμηνεύσουμε τα γεγονότα και τα συναισθήματα που θα επιλέξουμε να νιώσουμε γι αυτά.
Εκτός από την ποιότητα, πιστεύω πως
οι σκέψεις μας καθορίζουν και την εξέλιξη της ζωής μας. Η κάθε σκέψη μας είναι μια προβολή στον έξω κόσμο. Ότι προβάλλετε εκεί έξω, αυτό θα σας έρθει πίσω. Κι αν αυτές οι σκέψεις έχουν πράγματι τη δύναμη να διαμορφώσουν το μέλλον σας, θα θέλατε αυτό που σκέφτεστε τώρα να είναι η αυριανή σας πραγματικότητα;
«Πρόσεξε τις σκέψεις σου γιατί γίνονται λέξεις. Πρόσεξε τις λέξεις σου γιατί γίνονται πράξεις. Πρόσεξε τις πράξεις σου γιατ’ι γίνονται συνήθειες. Πρόσεξε τις συνήθειές σου γιατί γίνονται ο χαρακτήρας σου. Πρόσεξε το χαρακτήρα σου γιατί γίνεται το πεπρωμένο σου.» - Γινόμαστε αυτό που σκεφτόμαστε!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου