Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Η ... Κακια...Πεθερα!!!!!!(NTR)





Η κακιά  πεθερά!

 

Είναι γεγονός, οι πεθερές έχουν αυτή την φήμη! Το στερεότυπο της κοινωνίας μας θέλει τη πεθερά να είναι επικριτική ,απαιτητική, να μην σέβεται την προσωπική ζωή του ζευγαριού και να βασανίζει την εκάστοτε πικραμένη νύφη και γιατί όχι τον εκάστοτε ταλαίπωρο γαμπρό! Πολλές φορές μια κακιά πεθερά είναι υπεύθυνη για ένα διαζύγιο ή ένα βασανιστικό γάμο. Η δική σας πεθερά έφτασε στο σημείο να απειλεί τον γάμο σας; Ας εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά της κακιάς πεθεράς που πραγματικά απειλεί ένα γάμο με τα καπρίτσια της!

Η πεθερά που επισκέπτεται χωρίς να ειδοποιήσει! Η γυναίκα αυτή μάλλον έχει σοβαρό πρόβλημα σεβασμού του προσωπικού χώρου του ζευγαριού. Αν εμφανίζεται στο σπίτι σας στις πιο ακατάλληλες ώρες (στις δέκα το πρωί του Σαββάτου! Μήπως σας ξύπνησα; ) ή στις πιο ακατάλληλες στιγμές (την ώρα που επιτέλους βρήκατε χρόνο να έρθετε λίγο πιο...κοντά ο ένας στον άλλο! Mα τι κάνετε τέτοια ώρα και δεν ανοίγετε; ) μάλλον χρειάζεται μαθήματα καλής συμπεριφοράς! Πρέπει να κατανοήσει πως το παιδί της δεν είναι πια το δεκαεξάχρονο παιδάκι που μπορούσε να μπει στο δωμάτιο του ανά πάσα στιγμή για να ξεσκονίσει, αλλά είναι ενήλικας οικογενειάρχης και επιβάλλεται να σέβεται την οικογένεια του και τον προσωπικό του χώρο! Πρέπει επίσης να της γίνει ξεκάθαρο ότι θα ειδοποιεί πριν έρθει στο σπίτι γιατί μπορεί να σας βρει σε κάποια ακατάλληλη στιγμή, είναι θέμα αβρότητας και ευγένειας!

Η πεθερά που σας κακολογεί στο παιδί της! Απαράδεκτο αλλά πολύ συνηθισμένο! Εάν η αγαπητή πεθερά συστηματικά φορτίζει τον γιο ή την κόρη της για τα χάλια και για την ανικανότητα σας (και μάλιστα αδικαιολόγητα!),τότε πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας! Στην περίπτωση αυτή πρέπει να μιλήσετε με τον/την σύντροφο σας και να ζητήσετε να μην της επιτρέπουν να μιλάει για εσάς όταν δεν είστε παρών. Όλα ξεκινούν από εκεί , άμα η επίκριση δεν βρίσκει ανταπόκριση με τον καιρό θα ατονήσει!

Η πεθερά που ανακατεύεται στα οικονομικά σας! Το γιατί αγοράσατε αυτό και γιατί δεν αγοράσετε εκείνο δεν είναι δικό της θέμα αλλά θέμα του ζευγαριού! (εκτός εάν αυτή πληρώνει για εσάς...οπότε και είσαστε καμένοι από χέρι!).Πως αντιδράτε; Εάν η πεθερά ρωτάει για τα οικονομικά σας εσείς δεν είσαστε υποχρεωμένοι να απαντήσετε ,σωστά; Mπορείτε ευγενικά να της πείτε ότι αυτό είναι δικό σας θέμα ή μπορείτε να κάνετε χιούμορ και να αποφύγετε την ερώτηση. Στην τελική ανάλυση αλλάξτε θέμα!

Η πεθερά που σας κακολογεί στα παιδιά σας! E ... αυτό πια είναι το έσχατο στάδιο της κακίας. Η πεθερά που δηλητηριάζει τις ψυχούλες των παιδιών σας εναντίων σας απαιτεί ριζικά μέτρα αντιμετώπισης! Για να την αποτρέψετε από το να χρησιμοποιεί τα παιδιά σας εναντίον σας το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την απομακρύνετε για ένα διάστημα από τα παιδιά μέχρι να κατανοήσει ότι αυτή της η συμπεριφορά μόνο προβλήματα δημιουργεί και στο τέλος την απομακρύνει όχι μόνο από το παιδί της αλλά και από τα εγγονάκια της! Θα βάλει αμέσως μυαλό και θα συμμορφωθεί, μέχρι να σκεφτεί κάτι καινούργιο για να σας ταλαιπωρεί!

Όταν ο /η σύντροφος σας αρνείται να συζητήσει όταν έχετε πρόβλημα με την μητέρα του/της! Εκεί την έχετε πατήσει και λυπάμαι! Όταν ο/η σύντροφος σας δεν έχει ανοικτό μυαλό και όταν αρνείται συστηματικά να αντιμετωπίσει και να αντικρούσει τα λάθη της μητέρας του/της μάλλον το πρόβλημα με την πεθερά σας είναι σοβαρό γιατί δεν ξεκινάει αποκλειστικά από αυτή αλλά και από τον/την σύντροφο σας και δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου το πρόβλημα θα μεγαλώνει και θα γίνεται όλο και πιο ανυπόφορο. Σε αυτή την περίπτωση προσεγγίστε τον/την σύντροφο σας με καλό τρόπο και όχι επιθετικά αλλά υπό μορφή παραπόνου, και εξηγήστε πόσο πολύ θα θέλατε να τα πηγαίνετε καλά με την μαμά ,αλλά το πόσο αυτή δεν θέλει και σας πληγώνει. Ισως τότε να την βρείτε την άκρη...

Τα πιο πάνω θέματα μπορούν πραγματικά να δημιουργήσουν πρόβλημα στον γάμο σας γι αυτό εάν τα ζείτε προσπαθήστε να τα επιλύσετε το συντομότερο. Δυστυχώς, όταν η πεθερά επεμβαίνει σε ένα ζευγάρι το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι εκνευρισμούς και δυσαρέσκειες. Προσπαθήστε να διατηρείτε ισορροπία στην σχέση σας με τη πεθερά σας για το καλό του γάμου σας αλλά και για τη δική σας προσωπική ηρεμία. Και μην ξεχνάτε πως στους δύο ,τρίτος δεν χωράει...ακόμα και αν αυτός ο τρίτος είναι η μαμά! Καλή τύχή!

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ
 


1.Επιμένει να σας συστήνει ως απλή φίλη του γιου της. Βασική λεπτομέρεια που της διαφεύγει: συζείτε τα τελευταία 8 χρόνια!


2.Κάθε φορά που φοράτε κάτι που δεν έχει ξαναδεί, αναστενάζει λέγοντας ότι ποτέ δεν θα μαζέψετε αρκετά λεφτά για να πάρετε δικό σας σπίτι.


3.Εμφανίζεται τακτικά στο σπίτι σας με δεκάδες τάπερ με φαγητό, απαγγέλοντας με νόημα το ρεφρέν : ξέρω ότι εσύ δεν μαγειρεύεις.


4.Έχει κάνει το γιο της να πιστεύει ότι κάθε βράδυ εμφανίζεται από το πουθενά η καλή νεράιδα που μαζεύει από το πάτωμα τα ρούχα του και τα κρεμάει στη ντουλάπα.


5.Επιπλέον τον έχει πείσει ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να σιδερώνει κανείς τις κάλτσες του.


6.Εκτοξεύει κάθε διαβολικό σχέδιο εναντίον σας, τόσο καλά καμουφλαρισμένο με χαμόγελα, ώστε το ραντάρ του αγαπημένου σας δεν το ανιχνεύει ποτέ.


7.Το γεγονός ότι μπορείτε ακόμα να ενθουσιάζεστε με την ιδέα του τσίρκου είναι γι αυτήν ένας από τους βασικότερους λόγους που  δεν κάνετε για σπίτι .


8.Με ύφος νέου γκουρού του υγιεινισμού σας περιγράφει την απίστευτη δίαιτα που ανακάλυψε. Έπειτα, εστιάζει το βλέμμα της αμείλικτα σε κάθε κομμάτι  σοκολάτας που δεν κατάφερε να απομακρυνθεί από τους γλουτούς σας.


9.Αναφέρει με ιδιαίτερο ζήλο στο γιου της κάθε δραστηριότητα της γειτόνισσας που ήθελε να την παντρευτεί όταν πήγαινε νηπιαγωγείο.


10.Λέει δεξιά και αριστερά, πόσο στεναχωριέται που ο Γιαννάκης της, πρέπει να κάνει όοοολες τις δουλειές του σπιτιού μόνος του, όπως το να ρίχνει τα άπλυτα του στο καλάθι ή να βάζει μόνος του φαγητό στο πιάτο.


11.Προσθέτει πως καταλαβαίνει ότι με τη δουλειά που έχετε μπλέξει, είναι πολύ δύσκολο να είσαστε σωστή νοικοκυρά.


12.Σας συνοδεύει στις αγορές μόνο και μόνο για να καταλήξει κάθε φορά στο συμπέρασμα ότι είναι πραγματικά ελάχιστα τα ρούχα που σας πηγαίνουν.


13.Θεωρεί τεράστια κοινωνική αδικία το ότι οι γονείς σας έχουν πιο μεγάλο σπίτι από το δικό της.


14.Αποφεύγει κάθε γεύση που εισέβαλε στην ελληνική γευστική κουλτούρα μετά το 1950, ενώ θεωρεί ότι τα spring rolls είναι κάποιο νέο είδος απορρυπαντικού.


15.Σας τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι η ικανότητα κάποιου στη κηπουρική δείχνει και πόσο καλός γονιός θα γίνει. Μετά σας δείχνει τον μαραμένο κάκτο που βρίσκεται δίπλα στο νεροχύτη σας.


16.Πετάει σποραδικά τη φράση  στο Γιάννη μου πότε δεν άρεσαν οι γυναίκες που . . Στο κενό συμπληρώνετε το μοναδικό ελάττωμα που γνωρίζει πολύ καλά ότι ΔΕΝ μπορείτε να ξεφορτωθείτε.


17.Συχνά σας υπενθυμίζει άρθρα που διάβασε σε εφημερίδες αμφιβόλου φερεγγυότητας, με έρευνες που υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες καριέρας έχουν τα πιο υψηλά ποσοστά στα διαζύγια, αλκοολισμό και ό,τι άλλο μπορεί να εκμηδενίζει κάθε επαγγελματική σας φιλοδοξία.


18.Όταν της είπατε ότι είστε χορτοφάγος, ρώτησε αν έχετε πυρετό και μετά κοίταξε στο ημερολόγιο, αν ξεκίνησε η Σαρακοστή.


19.Πιστεύει ότι τα απογεύματα που περνάτε με τις φίλες σας είναι εντελώς άχρηστα γιατί χάνετε μια θαυμάσια ευκαιρία να τακτοποιήσετε ανά χρώμα τα πουλόβερ και τα μπλουζάκια του γιου της.


20.Σχεδόν δακρύζει όταν αναφέρει ότι κάποια άγνωστη κόρη κάποια άγνωστης φίλης της, είναι και πάλι έγκυος. Μετά σας κατακεραυνώνει με το παγκοσμίως δοκιμασμένο, βλέμμα της απόρριψης.


21.Εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να φωνάζει το γιο της  Γιαννάκη . Ο Γιαννάκης είναι 46 χρονών!

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου