Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Είδη απιστίας....(NTR)



Ένας αυξανόμενος αριθμός ανδρών και γυναικών απατά τον ή την σύντροφο του όπως δείχνουν οι έρευνες τα τελευταία χρόνια. Στις κατηγορίες της απιστίας έχει προστεθεί και η αισθηματική απιστία που δεν συμπεριλαμβάνει σεξουαλική επαφή μα είναι εξίσου επικίνδυνη και καταστροφική για τον γάμο και παρατηρείται όλο και σε μεγαλύτερα ποσοστά.

Και οι άντρες και οι γυναίκες έχουν την ικανότητα να συγχωρούν και μπορούν να συνεχίσουν τη σχέση τους.....
 Ο γάμος ή η σχέση μπορεί να σωθεί εάν τερματιστεί η απιστία, συζητηθεί και γίνει σωστή διαχείριση.
 Ο αριθμός των ανδρών που απατά μέσα σε μια σχέση αυξάνεται σταθερά όπως όμως αυξάνεται και με περισσότερη ταχύτητα ο αριθμός των γυναικών που απατούν τον σύντροφο τους τα τελευταία χρόνια.....****


Υπάρχουν διάφορα είδη απιστίας αφού η κάθε σχέση είναι διαφορετική.!!!!
.... Οι περισσότερες απιστίες που λαμβάνουν χώρα για πρώτη φορά ξεκινούν τυχαία ή μέσα από μια φιλία.....
 Οι άντρες βλέπουν αυτού του είδους την απιστία με λιγότερη σοβαρότητα και συνήθως η σεξουαλική επαφή δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από σεξουαλική ικανοποίηση ή διέξοδο από την ρουτίνα. 
Αντίθετα, συνήθως οι γυναίκες είναι πιο ενθουσιώδης και ρομαντικές που σκέφτονται ότι έχουν γνωρίσει κάποιον καλύτερο από τον σύντροφο τους και ακόμη σκέφτονται και την πιθανότητα νέου γάμου και νέας αρχής. 
Αυτό το είδος απιστίας συμβαίνει συνήθως μέσω μιας φιλίας που έχει ξεφύγει, κατανάλωση αλκοόλ, ή μια άσχημη μέρα ή δύσκολη περίοδο στη ζωή ενός ατόμου. 
Μπορεί να συμβεί σχεδόν στον οποιοδήποτε αλλά κάποια άτομα έχουν περισσότερες πιθανότητες από άλλους.
 Περισσότερες πιθανότητες για να απατήσουν έχουν άτομα που καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ταξιδεύουν συχνά, δεν ερωτώνται πολύ, δεν νοιώθουν δυνατά δεσμευμένοι και πιθανόν να δημιουργούν περιστασιακές σχέσεις. Οι περισσότεροι τυχαίοι δεσμοί γίνονται από άντρες.

Η ρομαντική απιστία είναι η πιο καταστροφική μορφή απιστίας μιας και το άτομο ερωτεύεται τον σύντροφο. 

Νομίζουν ότι γνώρισαν τον/την σωστό σύντροφο και θεωρούν ότι ο υφιστάμενος γάμος τους έχει σοβαρά προβλήματα έτσι κι αλλιώς, ασχέτως εάν τα προβλήματα ξεκίνησαν μαζί με την απιστία ή δόθηκε περισσότερη έμφαση στα αρνητικά του γάμου λόγω της απιστίας. 
Συνήθως συμβαίνει όταν το άτομο υποφέρει για οποιοδήποτε λόγο, δεν μπορεί άλλο την ρουτίνα και καθημερινή μιζέρια αλλά προτιμά να απατήσει τον σύντροφο αντί να διερευνήσει τι συμβαίνει ή να δεχτεί βοήθεια για την ψυχολογική του κατάσταση. 
Νιώθει εθισμό σαν να είναι η σχέση το ναρκωτικό που το «ανεβάζει» και το βοηθά να νιώσει ζωντανό ξανά. 
Ανάμεσα σε αυτές τις στιγμές έκστασης το άτομο νιώθει περισσότερη κατάθλιψη, μοναξιά και αποξένωση από την νόμιμη σχέση και περισσότερη σύνδεση με τον νέο σύντροφο.
 Αυτού του είδους οι σχέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε διαζύγιο, αυτοκτονία, σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα. 
Η ρομαντική απιστία συμβαίνει και στους δυνατούς αλλά και στους δυσλειτουργικούς ή νεκρούς γάμους.

Η διαφορά της πλατωνικής σχέσης με την αισθηματική που δεν συμπεριλαμβάνει σεξουαλική επαφή είναι ότι η αισθηματική παραμένει μυστική από το σύντροφο, λέγονται ψέματα, υπάρχει πιο δυνατή σύνδεση και φιλία από ότι με τον σύντροφο, υπάρχει περισσότερο αισθηματικό μοίρασμα από ότι στον γάμο και υπάρχει έλξη και σεξουαλική χημεία. Οι αισθηματικές σχέσεις ασχέτως αν προχωρήσουν ή όχι στην σεξουαλική επαφή είναι εξίσου επικίνδυνες και καταστροφικές για τον γάμο.



Αποψη μου....



Άφησέ τον να κοιτάζει άλλες/ους  γυναίκες/ανδρες, αποφεύγεις την απιστία και μόνο καλό κάνει στη σχέση σας!
Αντιστάσου στην τάση να αποτρέψεις το περιπλανώμενο βλέμμα του/της  προς άλλες γυναίκες/ανδρες...

{Όταν ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντας και το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι έβαλαν 42 ανθρώπους να κοιτάξουν τις φωτογραφίες ελκυστικών και μέτριας εμφάνισης μελών του αντίθετου φύλου, αυτοί τους οποίους εμπόδιζαν να κοιτάζουν τις πιο σέξι ανέφεραν ότι ένιωθαν λιγότερη ικανοποίηση στη σχέση τους και είχαν περισσότερο θετική άποψη για την απιστία.}

«Όσο περισσότερο απαγορεύεται στους ανθρώπους να αποκτήσουν κάτι τόσο περισσότερο το θέλουν»
Σκέψου το οφθαλμόλουτρο (όταν γίνεται διακριτικά) ως κάτι ανάλογο με το να κοιτάς εσύ τις βιτρίνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου