Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Συνοικέσια ...οι σχεσεις του Μελλοντος(NTR)






Προ ημερών, είχα ραντεβού με μια φίλη μου, για να πιούμε ένα καφεδάκι και να τα πούμε έπειτα από πολύ καιρό που είχαμε να βρεθούμε. Περίμενα λοιπόν στο cafe που είχαμε ορίσει, αλλά το στήσιμο που έφαγα ήταν άνευ προηγουμένου! Τέλος πάντων - το αντιπαρέρχομαι - περιμένοντας λέω στο σερβιτόρο:
- Μήπως έχετε κάτι να διαβάσω, για να περάσει η ώρα μου;
Γιατί έχω και το κουσούρι, εάν δεν ασχολούμαι με κάτι συγκεκριμένο, παρατηρώ συνεχώς τους ανθρώπους γύρω μου, πως κινούνται, πως μιλούν στην παρέα τους κτλ. Είπα λοιπόν, ας μην γίνω και πάλι ενοχλητική κοιτώντας τους άλλους. Έτσι, μου έφερε μια εφημερίδα. Εκεί που την ξεφύλλιζα, έπεσε το μάτι μου πάνω στο εξής θέμα: 
Στο μέλλον τα ζευγάρια που θα είναι ευτυχισμένα και ταιριαστά θα προέρχονται από συνοικέσιο! 
Τι είναι αυτό; σκέφτηκα.
Ανοίγω διάπλατα την εφημερίδα και διαβάζω 
«Οι επιστήμονες - λεει - μετά από μια επαναστατική έρευνα κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι στο μέλλον για να βρούμε ποιος ή ποια μας ταιριάζει, δεν θα κάνουμε σχέσεις, ούτε θα μπαίνουμε στην διαδικασία να ψάχνουμε μέσα από αυτές την ή τον κατάλληλο άνθρωπο, ούτε θα είναι θέμα τύχης (όπως λένε κάποιοι), αλλά θα το κάνουμε με συνοικέσιο! Ναι αμέ, με συνοικέσιο!
Η επιστήμη, σε συνεργασία με την τεχνολογία, θα σου βρίσκει τον κατάλληλο ή την κατάλληλη σύντροφο. Πως θα γίνετε αυτό; Πως θα βρίσκεις αυτόν που θέλεις; Θα πηγαίνεις - λένε - σε αυτά τα γραφεία, θα υποβάλλεσαι σε 260 περίπου ερωτήσεις, μέσα από τις οποίες θα προκύπτει η προσωπικότητα σου, οι άξιες και τα πιστεύω σου. Στη συνέχεια και βάσει αυτών των απαντήσεών σου, θα δημιουργείται το προφίλ σου και οι ειδικοί θα αρχίζουν το ψάξιμο, για το ποιος ή ποια, είναι η καλύτερη επιλογή για να γίνει «το άλλο σου μισό»! Βέβαια, θα ακολουθείς και κάποια άλλα βήματα και εξετάσεις και εδώ βρίσκονται και τα σημεία κλειδιά.
Για παράδειγμα: Στην κατηγορία ταμπεραμέντου θα ελέγχεται: η αυτογνωσία, ο ρομαντισμός, η εκδήλωση αισθημάτων κτλ. Στην κατηγορία κοινωνικής συμπεριφοράς θα καθορίζεται: η καλοσύνη, η προσωπικότητα, η κοινωνικότητα κτλ. Θα υπάρχουν κατηγορίες ερωτήσεων, που θα αφορούν θέματα για την οικοδόμηση μιας σχέσης, τα οποία θα έχουν να κάνουν με την ομιλία, τον αυτοέλεγχο κτλ.
Βασική εξετάσει θα γίνετε στο χιούμορ, την ευφυΐα, την εμφάνιση, την ζωντάνια, την σεξουαλικότητα κτλ. Όλη αυτή η διαδικασία θα ολοκληρώνετε με τις εμπειρίες μέσα από το oικογενειακό περιβάλλον, το κοινωνικό επίπεδο της οικογένειας και την μόρφωση!
Από αυτό λοιπόν το πρόγραμμα, βάσει των στοιχείων που θα έχουν συλλέξει, θα ανιχνεύονται τα άτομα που θα ταιριάζουν μεταξύ τους, με 80% εγγύηση ότι θα βρουν την ευτυχία στην σχέση αυτή και φυσικά ότι θα μείνουν μαζί, για πολύ μεγάλο διάστημα.
Τώρα, να σας πω ότι κόλλησα και ακόμη δεν μπορώ να το ξεπεράσω; Δεν είναι ψέμα αυτό που λέω, δεν μπορώ ακόμη να το χωνέψω που λέμε! Σήκωσα το βλέμμα μου και είδα απέναντί μου ένα ζευγάρι δεκαοκτάχρονα παιδιά που μιλούσαν και κοιτάζονταν στα μάτια.
Αναρωτιέμαι η καημένη η γυναίκα, που θα βρίσκουν αυτό το παίξιμο των ματιών; Αυτή την έκπληξη, του να ανακαλύπτεις κάθε μέρα τον άνθρωπο που έχεις διπλά σου! Αυτό τον ερωτισμό όλης αυτής τις διαδικασίας! Να έχεις την τρελή περιέργεια να δεις εάν θα του αρέσει ο τρόπος που κάνεις έρωτα ή το κόκκινο αγαπημένο σου εσώρουχο! Που θα πάνε όλα αυτά; Μήπως τελικά όλες αυτές οι ταινίες που βλέπαμε κάποτε, όταν ήμασταν μικρά παιδιά - μιλώ για αυτές τις επιστημονικής φαντασίας - τώρα γίνονται πραγματικότητα; Έτσι θα κάνει η εγγονή μου ή ο εγγονός μου; Δεν θέλω να σκέπτομαι ότι θα το προλάβει και η κόρη μου! Θα μπαίνει σε ένα κατάστημα, θα δίνει τα χαρακτηριστικά του άλλου φύλου που θέλει και ποθεί να έχει δίπλα του και αυτό θα του λεει στον Πειραια, στο τρίτο στενό δεξιά από την πλατεία στην πρώτη πολυκατοικία με Μπεζ χρώμα, στο δεύτερο όροφο είναι η Μαρια  ή ο Μανος…. και είναι αυτό που ψάχνεις!
Όχι πέιτε μου, πιστεύετε ότι αυτό είναι ότι καλύτερο για τις σχέσεις των ανθρώπων;
Δηλαδή θα χαθούν όλα αυτά που πιστεύαμε για το φλερτ, για τη χημεία δύο ανθρώπων, για το χτίσιμο μιας σχέσης;
Ή τελικά εγώ είμαι αθεράπευτα ρομαντική και δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι καλό….. η τεχνολογία και η επιστήμη να υποκαταστήσουν όλες αυτές τις υπέροχες λειτουργίες που οδηγούν δυο ανθρώπους να ενώσουν τη μοίρα τους και την ζωή τους;
Η επιστήμη, σε συνεργασία με την τεχνολογία, θα σου βρίσκει τον κατάλληλο ή την κατάλληλη σύντροφο.
 Δεν νομιζω οτι ειναι ωραιο αυτο.. ουτε κ σωστο..
 Απομακρυνομαστε που απομακρυνομαστε ολο και  περισσοτερο απο τους γυρω μας.. αυτο ελειπε!! Εξαλλου υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις, μπορει ο "καταλληλος" που θα σου βρει αυτο το γραφειο να μην ειναι αυτο που ζητας.
Και  υπαρχει και  αυτο που λενε
"τα ετερωνυμα ελκονται"..
Δεν ειναι απαραιτητο να εχεις τον ιδιο χαρακτηρα η τα ιδια ενδιαφεροντα με καποιον. Μπορει να εισαι/ειναι ακριβως το αντιθετο και  να αρεσει ο ενας στον αλλον, ακριβως επειδη ειστε διαφορετικοι (ενταξει οχι τελειως βεβαια). Δεν μπορει κανενα ερωτηματολογιο να τα προβλεψει αυτα!
πάντα υπήρχανε και πάντα θα υπάρχουν τα συνοικέσια από τη μία πλευρά και ο έρωτας από την άλλη…..
οι "γεμάτοι" άνθρωποι και οι "αδειοι"…..
το συνοικέσιο ειναι πραγματικά η καλύτερη λύση για όσους ειναι ή θέλουν να μείνουν "αδειοι", "πτωχοι" και "περαστικοί" από αυτή τη ζωή. ..για όσους ΔΕΝ θελουν να ζήσουν, να νιώσουν και γενικά δεν τους φτάνει το μυαλό ή η καρδιά για περισσότερα...ναι!
στο συνοικέσιο! γιατί ολα στο μυαλό μας ειναι...
Δεν θα χρειαζεται να κανεις σχεση στο μελλον
Θα την βρισκεις μεσω της εικονικης πραγματικοτητας
 και θα εχεις τον τελειο συντροφο...
Ετσι πως καταντησε η κοινωνια μας ισως ειναι και καλυτερες αυτες οι λυσεις...
Κανένα τεστ και καμμία επιστήμη δεν μπορεί να καταστρέψει το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο,αυτοί που το σκεφτήκανε ας βρούνε άλλο τροπο να βγάλουν ….χρηματα...

Το πακετάκι του γάμου περνάει κρίση και αυτό πάνε να διασώσουν , και  όχι τις σχέσεις .Αυτές θα είναι πάντα ενστικτώδες και αυθόρμητες γιατί δεν τις ορίζουμε αλλά μας ορίζουν και μας καθορίζουν ......
Ο γάμος για να πουλάνε τραπεζικά πακέτα είναι το θέμα και το επάγγελμα των Δικηγόρων-Συμβολαιογραφων... που χρειαζονται δουλεια!!!!
Μη κολλάτε ...δεν μπορουν να φτιάξουν αίμα -δεν μπορουν να φτιάξουν αέρα -δεν μπορουν να φτιάξουν τίποτα απο τα σημαντικά .Σιγά μη το καταφέρουν στην ουσιαστικότητα του λάθους !
Ευσεβείς επιδιώξεις ανέργων στατιστικολόγων είναι και γι αυτό μη χαλάτε τον χρόνο σας . Και παρεμπιπτόντως , ουδέποτε η επιστημονική φαντασία ασχολήθηκε με (αυτες)τις σχέσεις.....
Με κέντρα αναπαραγωγής σε "δύσκολους καιρούς"........!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου