Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΙΠΩΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΑΣ(NTR)



Τίποτα δεν γίνεται στην τύχη. Χρειάζεται και η δική σας συμβολή στη δημιουργία της ιδανικής "χημείας" στη σχέση
Δεν έχει σημασία το πόσο ήρεμη θέλετε να δείχνετε. Κατά βάθος κάθε γυναίκα ενδιαφέρεται ο άντρας της να είναι εντυπωσιασμένος από αυτήν. Λίγες και καλές συμβουλές θα ανοίξουν τον δρόμο της ευτυχίας για εσάς, αποδεικνύοντάς του το πόσο έξυπνη και σέξι είστε και κάνοντάς τον να θέλει να ανταποδώσει την αγάπη και το ενδιαφέρον που του δείχνετε.



Τα εσώρουχα παίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο γιατί αφενός μεν του αρέσουν αφετέρου δε του δείχνουν ότι περάσατε ώρα σκεπτόμενη τι να βάλετε. Δεν χρειάζεται φυσικά να γίνετε πολύ προκλητική - εκτός και αν αυτό θέλετε! - αλλά να φορέσετε κάτι ταιριαστό σε εσάς που θα είναι συνάμα μέσα στη μόδα.
Είτε πρόκειται για ποδόσφαιρο είτε για αυτοκίνητα είτε για ο,τιδήποτε μπορεί να τον ενδιαφέρει, καλό είναι να μάθετε μερικά πράγματα για να μπορείτε να συνομιλείτε μαζί του γι' αυτό. Ειδικά για το ποδόσφαιρο, φροντίστε να μάθετε τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας του και τον κανόνα του οφ-σάιντ (πραγματικά καθόλου δύσκολος αν έχετε 2 λεπτά για να σας τον εξηγήσουν...)!

Οι άντρες τρελαίνονται όταν η γυναίκα τους είναι ικανή να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Να μιλάνε στο τηλέφωνο για τραπεζική δουλειά και την ίδια ώρα να σας θυμίζουν το απογευματινό σας ραντεβού στον οδοντίατρο και να βάφουν τα νύχια τους. Βέβαια, προσέξτε μην αφαιρεθείτε και προκαλέσετε κάποιο ατύχημα! Γιατί τότε θα σας κολλήσει την στάμπα της αδέξιας...

Πότε ακούσατε το τελευταίο του κομπλιμέντο; Πάει καιρός;
 Τότε ίσως θα πρέπει να θυμηθείτε ποια ήταν η αντίδρασή σας σε αυτό. Γιατί πολλές γυναίκες αντί για το απλό αλλά γλυκύτατο «σ' ευχαριστώ» αναλώνονται σε μακροσκελείς εξηγήσεις του στυλ «πες του τι πραγματικά σου αρέσει για να το κάνω πιο συχνά» ή «εντάξει δεν μου αρέσει να βάφομαι πολύ αλλά τι να πει κανείς τελικά ίσως αρέσω». Πρέπει να νοιώθει ότι έχει να κάνει με μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Αλλιώς δεν θα σας δώσει περισσότερη σημασία.
Ο αθλητικός τύπος γυναίκας είναι αυτός που συνήθως εξιτάρει τους άντρες. Προσοχή, δεν αναφερόμαστε σε αυτόν καθ' αυτόν τον αθλητισμό αλλά στην υιοθέτηση ενός στυλ ζωής που εμπεριέχει και αθλητική δραστηριότητα.
 Γενικά, αν πετύχετε να του δείξετε ότι δεν είστε «βολεμένη» αλλά αναζητάτε συνεχώς νέες εμπειρίες και αυξημένη αδρεναλίνη, τότε είναι πολύ πιθανό να πιστέψει πραγματικά ότι είστε η ιδανική γυναίκα.


Βρισκόμαστε στο 2012 και κανένας δεν αντιμάχεται το γεγονός ότι άντρες και γυναίκες είναι ίσες. Είστε λοιπόν ανεξάρτητες, έχετε μια πολύ καλή δουλειά και φυσικά δεν χρειάζεστε κανέναν να σας φροντίζει.
 Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να τον αφήνετε να το κάνει από καιρού εις καιρόν... Αφήστε τον για παράδειγμα να σας κεράσει ένα δείπνο, αλλά ας έχει τον πρώτο λόγο σε αυτό.

Μπορεί να νοιώθετε τόσο άνετα μαζί του που να μην σκέφτεστε το τι θα φορέσετε και το πώς θα σας δει. Τις περισσότερες φορές δε, δεν φοράτε μέικ-απ και γενικά έχετε την συμπεριφορά μιας γυναίκας που πλέον δεν «κρίνεται» για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά για όλα τα άλλα. Όλα αυτά καλά. Όμως την στιγμή που θα σας δει φτιαγμένη και αρωματισμένη - κατά προτίμηση χωρίς να το περιμένει - τότε θα νοιώσει την υπέρτατη έκπληξη! Μην το αμελείτε, σας παρακαλώ...
Πάρτε το απόφαση: όπως οι άντρες δέχθηκαν και χειροκρότησαν την ισότητα των δυο φύλων στην εργασία και την κοινωνική καταξίωση, έτσι πρέπει και εσείς να δεχθείτε ότι πέρασε η εποχή που ο άντρας έκανε πάντα την πρώτη κίνηση και ήταν ο υποκινητής του όλου φλερτ. Πλέον, έχει κάθε λόγο να πιστεύει ότι και εσείς μπορείτε να κινηθείτε πρώτες και ότι αν δεν το κάνετε ίσως να μην τον θέλετε! Κοιτάξτε λοιπόν να είστε ευθείς στην διεκδίκηση του άντρα που σας ενδιαφέρει και εκείνος θα εκτιμήσει φυσικά το θάρρος σας. Απλά δεχθείτε ότι άλλαξαν οι εποχές...
Πείτε του τι θαυμάζετε σε αυτόν. Δεν μπορεί να μην είναι τίποτα. Μπορεί να είναι η αίσθηση του χιούμορ ή το καλογυμνασμένο του σώμα. Οτιδήποτε και να σας ελκύει, μην χάνετε την ευκαιρία να του το θυμίζετε γιατί έτσι διαμορφώνει την αίσθηση ότι τον θαυμάζετε και ξέρετε γιατί είστε μαζί του - πράγμα απαραίτητο για να γίνει το βήμα παραπάνω.
Δεν φταίτε εσείς, ούτε η σχέση σας. 
Απλά κάποιες φορές δεν θέλει να του μιλάει κανείς..... 
Θέλει να μείνει μόνος με τις σκέψεις του. 
Ερωτήσεις του στυλ «είναι όλα καλά;» ή «σε τι έφταιξα και δεν μου μιλάς;» είναι ο, τι χειρότερο γιατί δείχνει ότι δεν έχετε καταλάβει τίποτα από την ψυχοσύνθεση ενός άντρα και ότι ζείτε στον κόσμο σας! Κακό σημάδι... Αν αντίθετα μείνετε σιωπηλή με ευγενικό τρόπο, απλά θα σας λατρέψει!
Η σιωπή είναι... χρυσός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου