Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Τι φανερώνει το πρόσωπο για την ψυχή (NTR)











Τι φανερώνει το πρόσωπο για την ψυχή  
Πολλοί λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Η τέχνη πάλι της κινεζικής φυσιογνωμικής, γνωστή και ως kang xiang, υποστηρίζει ότι όλο το πρόσωπο εκφράζει τον εσωτερικό μας κόσμο. Παρατηρήστε λοιπόν προσεκτικά τον άνθρωπο που έχετε απέναντι σας και ίσως να τον γνωρίσετε καλύτερα.


Πως να «διαβάζετε» ένα πρόσωπο
• Μακρύ και λεπτό: Αυτό το σχήμα προσώπου φανερώνει αυξημένες αντοχές και ικανότητα στη διευθέτηση καταστάσεων. Αν έχει και ελκυστικά χαρακτηριστικά, συνήθως δεν αφήνει μισοτελειωμένες δουλειές.
• Ωοειδές: Αποτελεί ένδειξη ζωτικότητας. Τα άτομα με στρογγυλό πρόσωπο συνήθως αποτελούν την ψυχή της παρέας.
• Τετράγωνο: Πρόκειται για άτομα αποφασιστικά όσον αφορά στην επίτευξη των στόχων τους. Είναι άνθρωποι της δράσης και της ταχύτητας.

Τι αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά μας
Ξέρατε ότι ένα φαρδύ, λείο μέτωπο δηλώνει ευτυχισμένη παιδική ηλικία, υψηλό δείκτη ευφυΐας και μεγάλη φαντασία; Ότι τα μεγάλα, καλοσκηματισμένα αφτιά είναι ένδειξη επιτυχίας, τα σαρκώδη χείλη δείχνουν άνθρωπο παθιασμένο και συναισθηματικό, ενώ οι γυναίκες που έχουν μικρά μάτια συνήθως ζηλεύουν; Aς δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τι αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά μας.

Μέτωπο
Το μέτωπο θεωρείται ιδανικό όταν είναι επίπεδο, χωρίς εξογκώματα ή βαθουλώματα. Οι ρυτίδες στο μέτωπο δείχνουν συνήθως άνθρωπο εγκεφαλικό, που σκέφτεται πολύ και λαμβάνει γρήγορες αποφάσεις. Οι οριζόντιες γραμμές σε ολόκληρο το μέτωπο δείχνουν ότι ο άνθρωπος αυτός συγκινείται εύκολα.

Μάτια
Τα μεγάλα μάτια δείχνουν άνθρωπο εργατικό, ανοιχτόμυαλο αλλά και ανυπόμονο, ενώ τα μικρά άνθρωπο επιφυλακτικό και εσωστρεφή, που υπολογίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Μάτια που βρίσκονται στην ίδια οριζόντια ευθεία και είναι ισομεγέθη δείχνουν καλοσύνη και συμπόνια και παραπέμπουν σε κάποιον που εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους. Αντίθετα, αν δεν βρίσκονται στην ίδια ευθεία και υπάρχει διαφορά στο μέγεθος, δείχνουν την αδυναμία του ατόμου να εκφράσει τις σκέψεις του και την τάση του να εθελοτυφλεί.

Φρύδια
Τα επίπεδα, οριζόντια φρύδια είναι γνώρισμα καλού συζητητή ενώ κάποιος με καμπυλωτά φρύδια συνήθως λατρεύει το χιούμορ. Αν όμως τα φρύδια είναι καμπυλωτά, λεπτά και σε απόσταση από τα μάτια, πρόκειται για άνθρωπο με χαμηλή αυτοπεποίθηση. Πολύ αραιά και αδύναμα φρύδια παραπέμπουν σε άτομο που συμβιβάζεται εύκολα με τις καταστάσεις. Αντίθετα, πυκνά και έντονα φρύδια φανερώνουν άτομο με σθένος, αλλά και ξεροκέφαλο και ριψοκίνδυνο.

Μύτη
Η μύτη υποδεικνύει το βαθμό στον οποίο είναι ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης κάποιου και την ευθύτητα του χαρακτήρα του. Όσο πιο ίσια είναι η μύτη του τόσο πιο δίκαιος είναι. Μικρή και μυτερή μύτη δείχνει άνθρωπο που μπορεί να αποκτήσει φήμη, αλλά παράλληλα είναι εγωκεντρικός, αναποφάσιστος και ευαίσθητος. Μεγάλη και στρογγυλή μύτη δείχνει καλή τύχη και αποτελεί ένδειξη ισχυρού χαρακτήρα, με αποφασιστικότητα και διάθεση για πρωτοβουλία. Τέλος, η χοντρή μύτη χαρακτηρίζει τους ρεαλιστές και όσους προσεγγίζουν τους άλλους με τόλμη.

Αφτιά
Μέσω τους σχήματος και της θέσης τους σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου διαπιστώνεται κατά πόσο ένα άτομο απολαμβάνει τη ζωή. Έτσι, η «ιδανική» εικόνα επιβάλλει να είναι κοντά στο κεφάλι, όχι πεταχτά και να έχουν καλοσχηματισμένο λοβό. Τα μικρά αφτιά είναι συνήθως σημάδι ανασφαλές, άλλα ο «κάτοχος» τους ξέρει τι θέλει και είναι καλός εργαζόμενος. Οι άνθρωποι με μυτερά αφτιά είναι άκαμπτοι στις απόψεις τους και δυσκολεύονται να χαλαρώσουν.

Χείλη
Τα λεπτά χείλη είναι σημάδι εσωστρεφούς προσωπικότητας, ενώ τα σαρκώδη δείχνουν γενναιοδωρία και επιθυμία του ατόμου να μιλά για τον εαυτό του. Τα μεγάλα χείλη δείχνουν πάθος για τη ζωή, ενώ τα στενά εγωισμό και ψυχρότητα. Όταν το άνω χείλος είναι μεγαλύτερο, δείχνει άνθρωπο που «δίνεται» εύκολα στους άλλους και γίνεται στόχος εκμετάλλευση.

Πιγούνι
Οι άνθρωποι με τετραγωνικά πιγούνια μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους. Αν το πιγούνι κάποιου προεξέχει, πρόκειται συνήθως για υπεροπτικό άτομο. Αδύνατο και μυτερό πιγούνι φανερώνει δυσκολίες σε μεγάλη ηλικία, ενώ ένα έντονο πιγούνι που πλαισιώνεται από «γεμάτα» μάγουλα μπορεί να είναι προϋπόθεση για μια πολύ καλή και άνετη ζωή σε μεγάλη ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου