Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΑΤΟ….(NTR)

ΕΛΑΤΟ….

Πριν πολλά πολλά χρόνια, σε μια πολλή μακρινή χώρα ζούσε ένα τέλειο μικρό δέντρο που το έλεγαν Μικρό Έλατο.

Το Μικρό Έλατο έλπιζε να διατηρήσει την τελειότητά του ώστε να διαλεχτεί από την βασίλισσα για χριστουγεννιάτικό της δέντρο.

Αλλά καθώς το πονόψυχο μικρό δέντρο έδινε καταφύγιο στα πουλιά, τους λαγούς και τα ελάφια του δάσους τα κλαδιά του στράβωσαν, έσπασαν κι έπαθαν ζημίες.

Ευτυχώς η βασίλισσα είχε διαφορετική άποψη για το τι σημαίνει τελειότητα. Η βασίλισσα, η οικογένεια της βασίλισσας και όλοι οι χωρικοί είπαν πως το Μικρό Έλατο ήταν ακόμα το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Γιατί κοιτάζοντας τα λυγισμένα βελονωτά κλαδιά του, έβλεπαν τα προστατευτικά μπράτσα ενός πατέρα ή την θερμή αγκαλιά μιας μητέρας.

Και μερικοί, όπως η σοφή βασίλισσα είδαν την αγάπη του Χριστού να εκφράζεται στη γη.Έτσι λοιπόν αν διασχίσετε περπατώντας ένα αειθαλές δάσος σήμερα, εκτός από τους λαγούς, τα πουλιά και άλλα χαρούμενα ζωντανά πλάσματα, θα βρείτε πολλά δέντρα σαν το Μικρό Έλατο.


Θα δείτε κάποιο στραβολυγισμένο κλαδί που δίνει κάλυμμα, μια σχισμή που προσφέρει ένα ζεστό μέρος για ξεκούραση ή κλαδιά στραπατσαρισμένα από τη βοσκή πεινασμένων ζώων.

Γιατί -όπως θα 'πρεπε και πολλοί από μας-να πουμε
<< τα δέντρα έμαθαν πως  το να ζούμε για χάρη των άλλων μας κάνει πιο όμορφους στα μάτια του Θεού>>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου