Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

10 Τρόποι για να σιγουρευτείς ότι «την έχεις δαγκώσει» μαζί της/του(NTR)







1. Έχεις ξεχάσει την/τον... πρώην σου?????.......

Τις περισσότερες φορές μετά από έναν χωρισμό επακολουθεί ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο σκέφτεσαι την πρώην σου και αναρωτιέσαι αν πήρες τη σωστή απόφαση να χωρίσετε. Ανεξάρτητα από το διάστημα που ήσασταν μαζί, αυτές οι αμφιβολίες μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια ξανά και ξανά. Από τότε όμως που γνώρισες αυτή την καινούργια, η σκέψη του να γυρίσεις στην πρώην σου είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι. Εδώ που τα λέμε, δεν θυμάσαι καν τι ήταν αυτό που τις έβρισκες και την θεωρούσες τόσο υπέροχη.

2. Δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό σου

Αντίθετα, όλες οι σκέψεις σου γυρίζουν γύρω από αυτήν! Ξαφνικά ξεπηδάει στη σκέψη σου χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο, και αναρωτιέσαι εάν σε σκέφτεται και εκείνη έστω στο μισό από όσο την σκέφτεσαι εσύ. Αναρωτιέσαι τι κάνει τώρα και μάλιστα θέλεις πάρα πολύ να της τηλεφωνήσεις αλλά συγκρατείσαι από φόβο μη δείξεις υπερβολικό ενδιαφέρον και ότι καίγεσαι και τσουρουφλίζεσαι.

Αλλά η κατάσταση χειροτερεύει! Είσαι έξω με τους φίλους σου και βλέπεις κάτι σε κάποια βιτρίνα και σκέφτεσαι πόσο θα της άρεσε, ή βλέπεις μια αφίσα για κάποια εκδήλωση και σκέφτεσαι πόσο θα της άρεζε να πηγαίνατε μαζί, που σε άλλη περίπτωση ούτε καν θα την πρόσεχες.

Εάν είναι η τελευταία σκέψη σου πριν πάς για ύπνο το βράδυ και η πρώτη σου σκέψη όταν ξυπνάς και την ονειρεύτηκες και μια δυο φορές, τότε δεν χρειάζεται καν να διαβάσεις παρακάτω για να καταλάβεις ότι είσαι ερωτευμένος (αλλά θα συνεχίσεις βέβαια να διαβάζεις έτσι και αλλιώς για να είσαι απόλυτα σίγουρος).

3. Νοιάζεσαι γι αυτήν / Γι αυτον.....

Υπάρχει λόγος που δεν θέλεις να μάθεις πολλά για την κοπέλα που περνάς μαζί της ένα βράδυ: Δεν την αγαπάς. Όταν αγαπήσεις μια γυναίκα, θέλεις να ξέρεις τα πάντα για αυτήν: ποιόν βλέπει, ποιόν σκέφτεται, τι την κάνει να γελάει. Νοιάζεσαι πραγματικά για αυτήν και τα συναισθήματά της.

Αν αγαπάς πραγματικά μια γυναίκα, αισθάνεσαι άσχημα όταν εκείνη είναι στεναχωρημένη ή κάτι την απασχολεί. Δεν προσπαθείς να την κάνεις να αισθανθεί καλύτερα από υποχρέωση αλλά γιατί έτσι σου έρχεται και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.

4. Μέχρι και οι ιδιοτροπίες της/του σου φαίνονται υπέροχες

Το γεγονός ότι κουβαλάει παντού μαζί της το διαβατήριό της όπου και να πάει –για κάθε ενδεχόμενο- και το ότι όταν τρώει μπουκώνει το στόμα της υπερβολικά, σε γεμίζει με μια ανεξήγητη αίσθηση ευτυχίας. Ότι κάνει και ότι λέει την κάνει διαφορετική και σου αρέσει. Δεν μπορείς ακριβώς να το εξηγήσεις αλλά δεν έχει σημασία. Σ’ αρέσει όπως ακριβώς είναι.

5. Έχετε φοβερή χημεία

Δεν είναι δυνατόν να ερωτευτείς κάποιον με τον οποίον δεν έχεις μαζί του χημεία. Αν κατά τα φαινόμενα βρίσκεστε συνεχώς στο ίδιο μήκος κύματος, και σκέφτεστε με παρόμοιους τρόπους, είναι ένα εκπληκτικό σημάδι. Αν επίσης παράγετε τόση θερμότητα που θα μπορούσε να σημάνει τον συναγερμό πυρκαγιάς, τότε το πιθανότερο είναι ότι είναι μια γυναίκα την οποία μπορείς να ερωτευτείς, αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

6. Δεν δίνεις πλέον τόσο σημασία σε άλλες γυναίκες/σε αλλους ανδρες....

Την είδες αυτήν την υπέροχη ξανθιά που μόλις πέρασε; Τι, τι εννοείς , ε, «όχι» ;!; Παρόλο που φυσικά δεν μπορείς να αντισταθείς από το να προσέξεις μια ωραία γυναίκα που περνάει μπροστά σου, όταν είσαι ερωτευμένος κάποιες δεν τις πιάνει το ραντάρ σου και οι άλλες δεν συγκρίνονται με αυτήν. Επίσης πλέον φλερτάρεις ελάχιστα με άλλες γυναίκες. Σταδιακά αντιλαμβάνεσαι ότι είναι συχνά η μόνη γυναίκα στο δωμάτιο που σε ενδιαφέρει και για κάποιον λόγο που σε βολεύει εσένα.

7. Θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί της/μαζι του

Αυτό αν και είναι αυτονόητο είναι παρόλα αυτά πολύ σημαντικό. Ανυπομονείς πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα τη δεις και δεν σε ενδιαφέρει το τι θα κάνετε ή που θα πάτε, αρκεί να είστε μαζί. Και μόνο μια βόλτα να πάτε σου φαίνεται σαν την καλύτερη ιδέα για να περάσεις το βράδυ σου. Επίσης, όταν δεν είστε μαζί, σου λείπει αφάνταστα και εύχεσαι να ήσουν μαζί της.

8. Δεν σε πειράζει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς

Μέχρι τώρα έλεγες: «αυτό που λέω εγώ και άμα σ’ αρέσει», αλλά τώρα είναι αλλιώς μαζί της. Δεν σε πειράζει να μην βγεις ένα βράδυ με τους φίλους σου για να είσαι μαζί της χωρίς να στο ζητήσει. Προσπαθείς να την εντάξεις στα σχέδια σου ή τα αλλάζεις για να την βολεύουν. Δεν αντιδράς καν όταν θέλει να πάτε σε μια συναυλία Κλασσικής Μουσικής. Αν και οι φίλοι σου το βρίσκουν διασκεδαστικό και σε πειράζουν, εσύ ξέρεις μέσα σου ότι και αυτοί κατά βάθος θα ήθελαν να έχουν βρει έναν έρωτα σαν τον δικό σου.

9. Άλλα θέματα και προτεραιότητες έρχονται δεύτερες

Μέχρι τώρα πήγαινες στο γυμναστήριο ευλαβικά, αλλά πρόσφατα, εάν είναι διαθέσιμη για να πάτε να φάτε δεν σε πειράζει να μην πας να γυμναστείς. Και όχι μόνο, ενώ η εργασιομανία σου σε έκανε να κουβαλάς δουλειά στο σπίτι τα βράδια και τα Σαββατοκύριακα τώρα σου φαίνεται κάπως υπερβολικό.

Η τόσο σημαντική σου λίστα με ότι έχεις να κάνεις τώρα σου φαίνεται στάσιμη, γιατί το να είσαι μαζί της σε κάνει να θέλεις να αναβάλεις οτιδήποτε άλλο. Τι ήταν αυτό που έπρεπε να κάνεις απαραιτήτως μέχρι τις 4 το απόγευμα είπαμε;

10. Αρχίζεις να σκέφτεσαι το μέλλον με αυτήν/ον

Μέχρι το μόνο μελλοντικό σχέδιο με κάποια γυναίκα ήταν το ραντεβού σου το Σάββατο, αλλά τώρα με αυτήν, το μέλλον σου φαίνεται απεριόριστο. Όχι μόνο σχεδιάζεις να είσαι μαζί της το Σαββατοκύριακο, αλλά το που θα είσαι μαζί της σε έναν χρόνο από τώρα. Όταν σχεδιάζεις τις διακοπές σου για τον επόμενο χρόνο, ξέρεις ότι θέλεις να πάτε μαζί, και όχι με την κοπελίτσα που είδες στην παραλία. Όταν σε προσκαλούν σε έναν γάμο που θα γίνει σε έναν μήνα από τώρα τη ζητάς να πάτε μαζί χωρίς να σκέφτεσαι ότι είναι κάτι που θα γίνει αρκετά αργότερα για να ξέρεις αν ακόμα θα είστε μαζί.

Αυτή Είναι ... αυτος ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εάν πρόσφατα βγαίνεις με μια γυναίκα/ενα ανδρα, που σε κάνει να συμπεριφέρεσαι με κάποιον από αυτούς τους τρόπους, τότε, έχεις σίγουρα πέσει στα δίχτυα της/του. Είναι καιρός να θάψεις το μικρό σου μαύρο βιβλιαράκι για κάποιο διάστημα και να ευχαριστηθείς τη διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου