Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεχωρίστε στο πλήθος! !!!!!(NTR)



Θέλετε να σας προσέξουν; Πως αλήθεια μπορείτε να γίνετε εσείς το επίκεντρο της προσοχής και του θαυμασμού ; Διαβάστε μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε...
Το χαμόγελο είναι ίσως ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που κάποιος θα σας προσέξει ή θα σας συμπαθήσει. Οι άνθρωποι γενικά έλκονται από άτομα που τους κάνουν να αισθάνονται όμορφα για τον εαυτό τους. Ένα χαμόγελο πάντα λειτουργεί θετικά στην ψυχολογία των γύρω σας και τους προδιαθέτει υπέρ σας.
Η οπτική επαφή ,αποτελεί σημαντικό παράγοντα…Αποτελεί μια δυνατή μορφή μη λεκτικής επικοινωνίας η οποία όταν χρησιμοποιηθεί με τον σωστό τρόπο όχι απλά έλκει τους άλλους σε εσάς αλλά τους δημιουργεί και μια αίσθηση μυστηρίου που ζητά εξιχνίαση!
Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Προσπαθήστε να δείχνετε όσο πιο ευπαρουσίαστοι γίνεται και όσο πιο ταιριαστοί με το περιβάλλον στο οποίο βρισκόσαστε. Μην ξεχνάτε ότι όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε στον εαυτό σας τόσο πιο πολλή προσοχή θα λαμβάνετε από το περιβάλλον. Ντυθείτε με ρούχα που σας κολακεύουν , διαλέξτε τα σωστά χρώματα , φορέστε την καλύτερη σας διάθεση και κατακτήστε τους πάντες!
Να έχετε χιούμορ! Το χιούμορ είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την αποδοχή και την καταξίωση σας σε μια ομάδα ανθρώπων. Το γέλιο είναι υγεία , το γέλιο κάνει τους ανθρώπους να ξεχνούν τις σκοτούρες τους και να χαλαρώνουν και σίγουρα οι άνθρωποι που μας κάνουν να γελάμε είναι πάντα ευπρόσδεκτοι και μοναδικοί στις παρέες μας! Εάν έχετε χιούμορ όχι απλά θα ξεχωρίσετε αλλά θα αφήσετε και μια πολύ έντονη ανάμνηση σε όλους.
Να συμμετέχετε! Έχετε πάει σε ένα πάρτι και απλά κάθεστε σε μια γωνία πίνοντας το ποτό σας και χτυπώντας απαλά το πόδι σας με τον ρυθμό , ενώ οι άλλοι γύρω σας χορεύουν ασταμάτητα για ώρες ; Σίγουρα τότε θα περάσετε απαρατήρητοι. Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη! Χορέψτε , αναμειχθείτε με το πλήθος , γελάστε , μιλήστε και θα δείτε ότι σύντομα η παρουσία σας θα γίνει αισθητή. Όταν η παρουσία σας γίνεται αισθητη τότε και οι άνθρωποι γύρω σας έχουν κάθε λόγο να ενδιαφερθούν και να μάθουν όσο το δυνατό περισσότερα για σας.
Κάντε έντονη την παρουσία σας με κάθε τρόπο και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε την προσοχή που αξίζετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου