Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΣΚΕΨΕΙΣ...(NTR)




ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΙΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΛΥΠΑΣΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ...

ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.!!!

Αν είχα μόνο μια ευχή θα ήταν να σε ξαναδώ...

πολλες φορες οτι εχει κατι ενας ανθρωπος στο παρελθον του μπορει να το επαναλαβει και στο μελλον του.ομως αυτος δεν ειναι λογος για να κριθει.να κοιτας πισω του και να μην τον αφηνεις να προχωρησει. εξαλλου ειπαμε μπορει να επαναλαβει το παρελθον!!!


κοιτα τις ευκαιριες που σου δινονται μπροστα σου αυτη την στιγμη και προσπαθησε να τις εκεμταλλευτεις οσο γινεται καλυτερα για πεις οτι εζησες.



ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ 86.400 ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΞΟΔΕΨΕΣ ΤΑ ΣΒΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ?ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΟΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΑΡΕ ΟΛΑ ΤΑ 86.400 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ...ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΖΗΣΕΣ ΣΒΗΝΕΤΑΙ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Κοιταμε παντα μπροστα, το παρελθον απλα μας δινει αναγκαιες εμπειριες που μπορουμε ν αξιοποιησουμε...

Τα κρατάς και προχωράς...γιατι το αυριο δημιουργήθηκε απο το χθες..ο'τι είμαστε σήμερα είναι οι επιλογές που κάναμε στο χτές...



..θέλω να κρατάω όσο περισσότερο γίνεται το χρόνο που ζω, μέσα μου ... και δεν ξεχναω οτι το παρελθόν τρεφεται ...με το όσο το κοιτάς τόσο σε τραβάει προς τα πίσω ..






ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ..ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΩΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΠΟΙΝΗ..


Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός . . . Μόνοι μας φτιάχνουμε την μοίρα μας & μόνοι μας καθορίζουμε τις ποινές μας . . . Το παρελθόν είναι οι βάσεις για να χτίσεις ένα καλύτερο μέλλον & το παρόν δεν σωπάζει ποτέ, αν δεν το προκαλέσεις . . .

ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΑΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ.. ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΑΝΩ....



ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΙΣΩ ΣΟΥ.



ENA ΔΑΚΡΥ ΚΥΛΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ



Δεν μπορούμε να ορίσουμε την ευτυχία. Μπορούμε μόνο να μιλήσουμε γι' αυτό που την καταστρέφει και γι' αυτό που τη δημιουργεί



ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΖΩΗ !!!!



Πως ειναι δυνατον να καταλαβεις τα λογια μου, αφου δεν "ακους" τη σιωπη μου.......?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου