Animated - Angels Pictures, Images and Photos

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Άνθρωποι Με Ψυχή ή Χωρίς Ψυχή..!

Άνθρωποι Με Ψυχή ή Χωρίς Ψυχή..!
Οι Μεν Και Οι Δεν
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι “οι Μεν” και άνθρωποι που είναι “οι Δεν”. Υπάρχουν άνθρωποι “ΕΜ-ψυχοι” και υπάρχουν άνθρωποι “Α-ψυχοι”. Υπάρχουν Άνθρωποι με Πνεύμα και άνθρωποι χωρίς Πνεύμα. Ναι Υπάρχουν. Διάβασε πριν συνεχίσεις αν δεν το έχεις δει αυτό το άρθρο του Ιωνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατο  Λέει πως υπάρχουν  δύο φυλές ανθρώπων και ούτε το 50% των ανθρώπων που βλέπεις γύρω σου δεν έχουν ψυχή. Είναι “οι Δεν”. Είναι οι “Α-ψυχοι”.  Πιστεύω μετά λύπης μου και μετά από πολύχρονες  και επίπονες μελέτες ότι το ποσοστό είναι πάνω από 80% δυστυχώς για τους “Μεν”.

Υπάρχουν αυτοί που από το Τίποτα κάνουν Κάτι, οι ‘Μεν’ και αυτοί που παίρνουν ένα Κάτι και το κάνουν Τίποτα οι ‘Δεν’. Ξεχωρίστε τους.

Ο καλύτερος τρόπος για να το κατανοήσεις αυτό ? Σκέψου το φαγητό. Υπάρχουν άνθρωποι που τρέφονται –κάνουν το Κάτι ένα Τίποτα, οι ‘Δεν’. Υπάρχουν και άνθρωποι που Διατρέφονται –Κάνουν από το  Τίποτα, ένα Κάτι, οι ‘Μεν’. Ξεχώρισε τους.
Οι  Α-ψυχοι και οι Εμ-ψυχοι  είναι παντού γύρω μας και θα δώσω τα κύρια χαρακτηριστικά τους για να μπορείς να τους καταλαβαίνεις και να προφυλάσσεσαι όταν χρειάζεται.

Δεν υπάρχει κανένα κρυμμένο Μυστικό είναι όλα εδώ μπροστά τα μάτια σου αν έχεις μάθει να “βλέπεις”.

Για να μπορείς να ξέρεις τι να κάνεις και ποιόν έχεις απέναντι σου,  σε κάθε περίπτωση να ξέρεις γιατί αρρωσταίνεις συνεχώς, γιατί έχεις πονοκεφάλους όταν είσαι με συγκεκριμένους ανθρώπους και γιατί δεν μπορείς να προοδεύσεις παρά τις φιλότιμες και συνεχείς  προσπάθειες που καταβάλεις.. Να κατανοήσεις γιατί συνεχώς παθαίνεις ατυχήματα χωρίς προφανή λόγο. Γιατί η “τύχη” ούτε που σε ξέρει και γιατί και ποιος φταίει που η ζωή σου είναι μαύρη και δεν πάει μπροστά .......ΥΠΟΨΙΑΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ και εσυ αποφασισε !!!!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου